Ondernemen met hart en ziel – Ondernemersopstellingen

icon ondernemen met hart en ziel - ondernemersopstellingenEen workshop, speciaal voor ondernemers, mannen en vrouwen, waarin we met ondernemersopstellingen (een variant op familieopstellingen) op een andere wijze naar het ondernemer-zijn kijken. Je leert over verbaal en non-verbaal gedrag, hoe je doet wat je doet en waarom je dat doet. Jerphaas organiseerde deze workshop twee maal per jaar van 2010 tot 2016. Op dit moment is deze workshop alleen op aanvraag voor groepen.

In deze workshop krijg je antwoorden op vraagstukken rondom contact maken, acquisitie, focus en gunnen. Je kent het vast:

  • Je hebt het goed gedaan in het contact met een potentiële klant, er staat niets in de weg, maar je offerte wordt niet getekend.
  • Met de ene persoon heb je direct een klik en met de ander loopt het niet lekker.
  • Je weet precies waar je bedrijf voor staat, maar klanten hebben een ander of een onvolledig beeld.
  • Als geld het bloed is dat door je bedrijf stroomt, wat is dan een gezonde geldstroom?

Ondernemersopstellingen

In de workshop Ondernemen met hart en ziel gaan we aan de slag met ondernemersopstellingen en laten we jou een volgende stap zetten.

Een ondernemersopstelling is een methode om te duiden en zichtbaar te maken wat onzichtbaar lijkt. We laten je ervaren hoe je dingen anders aan kunt pakken. Je ziet en ervaart het effect, en je leert ook van andere ondernemers hoe zij het aanpakken. 

” Het hart in ondernemerschap zorgt voor focus:
weten wat je wilt en doen wat je wilt. “

Programma

In de ochtend doen we een serie oefeningen die je vertrouwd maken met opstellingen. We laten je ervaren wat zich afspeelt in contact tussen mensen. Je leert je waarnemingsvermogen zo scherpen dat je dingen ziet, ervaart en herkent die je eerder niet opmerkte.

Rondom de lunch doen we een opstelling met ieders (toekomstige) klant. Je ziet hoe andere ondernemers de acquisitie/werving aanpakken en je krijgt inzicht in wat effectief is in het benaderen van jouw klant(en).

In de middag werken we met individuele opstellingen. Je krijgt de mogelijkheid een specifieke vraag in te brengen over jouw eigen onderneming. In de opstelling begeleiden we je naar een antwoord en zo ervaar je wat jouw volgende stap is.

Doelgroep

Button naar reacties workshop ondernemen met hart en zielDe workshop is geschikt voor ondernemers, ook voor (pre) starters. Het maakt daarbij niet uit of je zzp’er bent of leiding aan personeel geeft. Ook voor leidinggevenden en managers met een ondernemende functie in loondienst is de workshop geschikt.

” Ruim 150 ondernemers deden al mee aan de workshop! “

Wat leer je?

  • Waarnemen wat je voorheen niet zag
  • Hoe klanten en ondernemers je zien
  • Je ondernemerschap in het grotere verband te zien
  • Hoe jij als ondernemer contact met mensen maakt

Beschikbaarheid, locatie en trainers

Foto Janneke Robersronde foto Jasper Jobsekalender-grDe workshop ondernemen met hart en ziel wordt op dit moment alleen gegeven op aanvraag, voor groepen van acht tot veertien ondernemers.

De aanvangstijd is 9:30 uur en om circa 17:00 uur wordt de dag afgerond. De workshop wordt gegeven door Jasper Jobse en Janneke Robers.

De workshoplocatie is: In de Weerd aan de Weerdjesstraat 168, 6811 JH Arnhem. In de Weerd ligt in het centrum van Arnhem, op slechts 5 minuten lopen van NS station Arnhem en is goed bereikbaar per auto.