Workshops

workshopsBij Jerphaas kun je twee workshops volgen die gebaseerd zijn op familieopstellingen en systemisch werken.

Opstellingen zijn een vorm van systemisch werken, waarbij je als deelnemer een innerlijk beeld letterlijk neerzet in de ruimte. Dat doe je door personen te kiezen die staan voor mensen uit je familie, omgeving, maar ook zaken als een woonplaats of een klant kun je opstellen. Wanneer je vooral familie opstelt spreek je van een familieopstelling.

Door dit innerlijke beeld buiten je neer te zetten kun je er van een afstand naar kijken. Je bent als het ware even de vis die het water wél kan verlaten. Met de door jou gekozen representanten in de opstelling, werk ik als begeleider en zet ik letterlijke en figuurlijke stappen. Stappen die helderheid geven en de richting laten zien van een volgende stap.

Een opstelling geeft vaak diepgaand inzicht en leidt tot oplossingen voor zaken waar eerder geen grip op leek te zijn.

 • Workshop Familieopstellingen

  Button naar reacties workshop familieopstellingen Sinds begin 2008 organiseren we workshops familieopstellingen. De workshops worden meerdere malen per jaar gegeven in Arnhem.

  Lees meer over de workshops familieopstellingen.

  • Wat zijn familieopstellingen toch krachtig als het gaat om het doorbreken van patronen. Nog steeds onder de indruk.
   Anoniem | Innovatiebegeleider ondernemers

 • Workshop Ondernemen met hart en ziel

  Button naar reacties workshop ondernemen met hart en zielVan 2010 tot 2016 organiseerden we tweemaal per jaar de prachtige workshop Ondernemen met hart ziel, waarin we met ondernemersopstellingen werken. Ruim honderdvijftig ondernemers deden al mee! Op dit moment is deze workshop alleen beschikbaar op aanvraag voor groepen.

  Lees meer over de workshop Ondernemen met hart en ziel.

  • Leerzame en diepgaande studiedag op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. In korte tijd het (her-)vinden van je basis-beginselen “waarom ben IK ondernemer”. Voor mij is dat door vandaag weer duidelijk geworden! Jurgen

Trainers en locatie

Workshops worden gegeven door Jasper Jobse en Janneke Robers bij In de Weerd Arnhem. De lokatie is goed bereikbaar met de trein en de auto.