Workshops

workshopsBij Jerphaas kun je workshops volgen die gebaseerd zijn op opstellingen. Opstellingen zijn een vorm van begeleiding waarbij je als deelnemer een innerlijk beeld letterlijk neerzet in de ruimte. Dat doe je door personen te kiezen die staan voor mensen uit je familie, omgeving, maar ook zaken als een woonplaats of een klant kun je opstellen. Wanneer je vooral familie opstelt spreek je van een familieopstelling.

Door dit innerlijke beeld buiten je neer te zetten kun je er van een afstand naar kijken. Je bent als het ware even de vis die het water wél kan verlaten. Met de door jou gekozen representanten in de opstelling, werk ik als begeleider en zet ik letterlijke en figuurlijke stappen. Stappen die helderheid geven en de richting laten zien van een volgende stap.

Een opstelling geeft vaak diepgaand inzicht en leidt tot oplossingen voor zaken waar eerder geen grip op leek te zijn.


Workshop Familieopstellingen

Button naar reacties workshop familieopstellingen Sinds begin 2008 organiseren we workshops familieopstellingen. De workshops worden meerdere malen per jaar gegeven. Lees meer over de workshops familieopstellingen.

  • Wat zijn familieopstellingen toch krachtig als het gaat om het doorbreken van patronen. Nog steeds onder de indruk.
    Anoniem | Innovatiebegeleider ondernemers

Mannengroep

Sinds 2016 kun je bij Jerphaas deelnemen aan een doorlopende mannengroep met 15 deelnemers. We komen acht avonden bij elkaar en een keer een hele dag. De mannengroep is geschikt voor mannen die ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling.

Een mannengroep is een plek voor gezonde binding met mannen. Een plek waar je verschillend kunt zijn tussen gelijken. Een plek waar je oprecht kunt zeggen wat je denkt en voelt. Waar je tot nieuwe inzichten komt. Lees meer over de mannengroep.


Opleiding familieopstellingen

Je kunt bij Jerphaas ook een opleiding familieopstellingen volgen. De opleiding is erkend door het Keurmerk Beroepsscholingen voor de Psychosociale en Geestelijke Gezondheidszorg (SKB) op post-HBO niveau. De opleiding bestaat uit twee modules van elk zes dagen. Lees meer over de opleiding familieopstellingen.