Reacties opleiding familieopstellingen en systemisch werken – module 2

icon opleiding familieopstellingen module 1

 • Na de eerste module familieopstellingen bij Jasper en Janneke was mij snel duidelijk dat ik verder wilde met systemisch werken en familieopstellingen.
  Wat zijn Jasper en Janneke goed in het creëren van veiligheid. Doordat ze alle twee een iets andere invalshoek hebben, vullen zij elkaar erg mooi aan. Met liefde voor de cursisten, goede oefeningen en ruimte om te experimenteren geven zij je alles wat je nodig hebt om zelf als opsteller aan de slag te gaan.

  Drs. Rini Dijkhuizen | Ontwikkelingspsychologe | Begeleiding bij adoptie, opgroeien en cultuurverschillen

 • De tweede module van de opleiding sluit mooi aan op de eerste. Het biedt een verdieping van de stof, andere invalshoeken en waardevolle nieuwe oefeningen. Je leert opgedane kennis uit de eerste module effectiever en meer gericht toe te passen.
  De vervolgopleiding biedt mij meer handvaten en nieuwe inzichten binnen mijn werk als leidinggevende en coach. De opgedane kennis en competenties zijn uitermate geschikt om binnen veel verschillende situaties in te zetten.
  Jasper en Janneke zijn zeer ervaren, bevlogen en fijne begeleiders. Er heerst een sterke synergie en ze bieden een uniek “samenspel”. Zonder enige twijfel heb ik voor hen gekozen om mijn kennis en kunde verder uit te breiden.

  IT specialist | Manager | Adviseur

 • Ik heb geleerd te voelen, vertrouwen op mijn intuïtie, gebruiken wat er in mijzelf resoneert bij een vraagstelling. Verduren dat er niet overal een oplossing vanuit mij voort kan komen. Vertrouwen op de wijsheid van de client zelf.
  Het bovenstaande kan overal bij gebruikt worden, in het leven zelf. Professioneel toepassen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hierover ben ik nog in gesprek met mezelf en anderen :-)
  Nieuwsgierigheid en het verlangen mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van systemisch werken maakte dat ik voor de vervolgopleiding koos. De opleiding gegeven door Jerphaas gaf zo’n unieke, warme, wijze bedding dat ik de tweede module nergens anders had willen doen.

  Hellen Boschman

 • Voor mij was het een prachtige reis door en met mijn systeem. Jullie geven samen een liefdevolle bedding waardoor ik me veilig voelde en deze reis ook elke keer in de diepte kon maken.
  Jullie geven les vanuit hart en ziel. Ik voelde me helemaal gezien in wie ik echt ben.Lieve mooie mensen, wat fijn dat jullie er zijn. Dank, dank, dank. Deze opleiding heeft me zoveel gebracht.

  Bianca

< Terug naar de Opleiding familieopstellingen Module 2