Opleiding

opleidingSinds 2010 organiseert Jerphaas een opleiding familieopstellingen en systemisch werken. Onze opleiding familieopstellingen bestaat uit twee modules. Beide modules duren zes dagen en zijn los van elkaar te volgen.

In de eerste module van onze opleiding familieopstellingen maak je de vier basisprincipes van het systemisch werk eigen. Dat doe je door het onderzoeken van je eigen systeem van herkomst en van mede-cursisten. Zo leer je via je eigen systemische achtergrond kijken naar het systeem van de ander.

In de tweede module opleiding familieopstellingen ga je werken aan het vergroten van je vertrouwen en vaardigheid in het leiden van opstellingen. Je gaat je eigen kwaliteiten ontwikkelen en inzetten.

  • Zorgvuldigheid, intimiteit, veiligheid, betrokkenheid en confronterend. Niet zomaar een paar woorden die mijn ervaring in de opleiding familieopstellingen en systemisch werken omschrijven. R.W. | Innovatieadviseur Kvk / Syntens

Doelgroep opleiding

De opleiding is bedoeld voor coaches, therapeuten, hulpverleners, managers, leidinggevenden en personen die hun eigen systeem op diepgaander niveau willen onderzoeken.

Erkenningen

opleidingJerphaas is een bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geregistreerde instelling.

De opleiding is erkend door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen in de psychosociale complementaire gezondheidszorg (SKB).Logo Stichting SKB