Online magazine

nieuw-magazine-1In 2008 ben ik begonnen met het schrijven van artikelen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat deed ik voor een grote website met veel bezoekers (www.lifehacking.nl). De artikelen werden veel gelezen en er kwamen veel reacties en complimenten. Dat gaf zin om meer te gaan schrijven.

Toen ik een stuk of 15 artikelen had geschreven vond ik het tijd voor een eigen plek, een eigen thuis voor mijn artikelen. Het online magazine kreeg als titel Verlangen is het verschil tussen wat is en wat kan zijn.

Met het magazine wil ik mensen op een leuke, mooie en soms ontroerende manier laten proeven aan persoonlijke groei. Naast artikelen tref je er dus ook wel eens een gedicht, column of een korte film. 

Omdat ik niet iedere maand een artikel schrijf en er heel veel moois op het web verschijnt, ben ik schrijvers gaan vragen of ik artikelen van ze mocht plaatsen. Toen de bezoekersaantallen stegen vroeg ik schrijvers mee te schrijven en nu vragen schrijvers steeds vaker zelf of ze mee kunnen schrijven.

De site krijgt gemiddeld zo’n 1000 bezoekers per maand en er zijn 27 auteurs die een bijdrage leverden. Bezoek het magazine!