Nieuwe foto en verbeterde website

De foto van mijzelf op deze website was alweer vijf jaar oud. Een mens veranderd, ik ook, en het was tijd voor een nieuwe foto. De foto hier rechts is gemaakt door mijn vrouw. Ik ben er blij mee. Op de homepage staat hij in groot formaat.

Daarnaast was de website aan verbetering toe. Ik had drie verschillende pagina’s over coaching en therapie. Google wist niet welke hij als belangrijkste in de zoekresultaten moest tonen. Klanten moesten teveel zoeken en klikken. En de website was niet goed leesbaar op een mobiele telefoon.

De website waar je nu naar kijkt is de nieuwe. Aan de voorkant lijkt hij bijna hetzelfde, maar aan de achterkant is alles anders. Met name het deel coaching op de website is verbeterd. De vormen van coaching staan nu overzichtelijk onder elkaar op één pagina met de titel coaching Arnhem.

Daarnaast is de website ‘responsive’ geworden, hij past zich nu aan aan de breedte van het scherm waarop de site bekeken wordt (als je je scherm smaller maakt dan zie je de tekst zich opnieuw ordenen). Grote delen van de site zijn geschikt gemaakt voor HD en Retina beeldschermen, zoals de iPad.

Grote dank aan Michiel Heijmans van Yoast die mij hielp bij het bouwen van de nieuwe website.