Is de praktijk geopend met corona?

Ja, de praktijk is geopend. Ik ben zorgverlener en ben gewoon aan het werk.
Je kunt dus een afspraak plannen.

Werkwijze

1. Tussen de stoelen in de praktijk zit zo’n 2 meter afstand. We schudden gaan handen o.i.d. Ik lucht mijn ruimte voor en na elke sessie. Er is desinfecterende handgel aanwezig.

2. Wanneer je liever in de buitenlucht wilt afspreken kan dat ook. We maken dan een wandeling door het Sonsbeekpark. Dit park ligt direct naast de praktijk. De afgelopen maand heb ik gemerkt dat dit ook een prettige manier van werken is en het buiten zijn doet veel mensen goed.

Workshops

De workshops familieopstellingen van 2 april en 11 juni zijn doorgeschoven. Op 3 september geven we weer een workshop familieopstellingen. De start van de eerste module van de opleiding familieopstellingen is verschoven naar donderdag 25 februari 2021.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.