Coaching

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijke leven. Het overkomt iedereen wel eens. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een prachtige manier om daar verandering in te brengen.

Ik, coach en therapeut Jasper Jobse, begeleid je bij je vraag, probleem of verlangen in mijn praktijk in Arnhem. Dat doe ik in trajecten van zo’n drie tot tien gesprekken. Ik begeleid je bij het doorzien van patronen en leer je nieuwe alternatieven voor je gedrag creëren. Zodat je weer met met zin en gevoel voor de juiste richting in het leven kunt staan.

Doen wat je weet, weten wat je doet.

Kennismakingsgesprek coach Arnhem

We plannen een afspraak van een uur. Het eerste half uur daarvan is een kennismaking. Daarin bekijk ik wat ik voor je kan betekenen en maak ik een globale schatting van het aantal sessies dat we nodig zullen hebben.

Wanneer we besluiten met elkaar te gaan werken, maken we het uur vol en is dat onze eerste sessie. Wanneer we in het eerste half uur besluiten niet met elkaar te gaan werken, nemen we afscheid en breng ik geen kosten in rekening.

Werkwijze

We starten de coaching met het onderzoeken van je vraag, probleem of verlangen. Zo voorkomen we dat we het gaan hebben over iets dat er misschien niet echt toe doet, omdat iets anders belangrijker is.

Als ons doel helder is, gaan we op een andere manier kijken naar je probleem, situatie of relatie. Dat doen we in gesprek, door ervaringsoefeningen en soms ik geef je ook opdrachten mee.

  • Hij observeert bijzonder scherp en laat je niet wegkomen met halfbakken clichés over jezelf.

We zien elkaar om de twee tot drie weken. Het is mijn ervaring dat dat de beste tijd is om de sessies te laten ‘landen’ en het geleerde in praktijk te brengen. Als je je doel bereikt hebt, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, zijn we klaar.

Particulier, via je werkgever of zakelijk?

Jerphaas begeleidt particulieren, bedrijven en ondernemers. Lees hieronder welke soort begeleiding voor jou geschikt is of neem contact op voor een kennismaking. Je bent van harte welkom!


↓ Coaching voor particulieren

Button naar reacties coach ArnhemJerphaas is erkend door de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA) en het Register HBO therapeuten (RBNG). Dat betekent dat je uitstekende coaching krijgt, met oog voor detail en wat betekenisvol is in een mensenleven.

Of psychosociale therapie

Soms is het probleem of de vraag waar je mee komt groter. In dat geval kunnen we kiezen voor psychosociale therapie. We werken dan op een diepere laag als in coaching. Kijk op de pagina therapie voor meer informatie.

Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we welke vorm van begeleiding het beste past en wat ik voor je kan betekenen.

De kosten bedragen € 130,- per sessie.

↓ Coaching voor ondernemers

Button naar pagina reacties ondernemerscoachingAls ondernemer ben je vaak gedreven en weet je waar je heen wilt. Dat is je kracht en je valkuil. Te veel hooi op je vork nemen, te weinig hulp vragen of doorrazen op een ingeslagen weg lijkt soms vanzelf te gaan als je hard werkt. Op zo’n moment is je door een coach laten begeleiden erg waardevol.

Ik mocht al meer dan 150 ondernemers begeleiden. Daarbij werk ik zowel psychologisch; persoonlijkheid, karakter en gedrag. Alsook praktisch; plannen, visie, omstandigheden en kansen. De kosten van ondernemerscoaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Voor starters/zzp’ers € 130,- per sessie (excl. 21% btw), overige € 150,- per sessie (excl. 21% btw).

“Uit onderzoek blijkt dat ondernemers die zich laten coachen, twee keer zo succesvol zijn.”
(bron: Radboud Universiteit Nijmegen)


↓ Coaching voor medewerkers en managers van bedrijven uit Arnhem e.o.

Button naar reacties coach ArnhemJe brengt een groot deel van je leven werkend door. Het is dus belangrijk dat je op je werk goed in je vel zit en je kunt blijven ontwikkelen. Soms lukt dat niet door omstandigheden thuis, op je werk of door een minder duidelijke reden. Op zo’n moment is het zinvol een ervaren iemand te laten meekijken en te kijken hoe we daar verandering kunnen brengen. Zodat je weer met plezier naar je werk gaat.

Het is waardevol een coach buiten je bedrijf te kiezen. Een coach binnen het bedrijf heeft vaak een dubbele agenda. Dient deze coach jou of het bedrijf? Die vraag zit vaak in de weg voor een goed coachingtraject. Bij Jerphaas is er ruimte voor jou als medewerker of manager om jezelf te zijn en van gepaste afstand naar je werk en privé te kijken.

Jerphaas heeft veel ervaring met het coachen op het gebied van werk en privé. Al veel medewerkers uit Arnhem en omgeving hebben zich door Jerphaas laten begeleiden.

Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Wanneer je werkgever de coaching gaat betalen, meld je aan je leidinggevende dat je je door Jerphaas wilt laten begeleiden. Indien nodig stuur ik dan een bevestiging of offerte naar je werkgever. De kosten bedragen € 150,- per sessie (excl. 21% btw).

Button naar contactpagina / contactformulier


Corona update: Jerphaas is een erkend therapeut en geregistreerde onderwijsinstelling. Dat betekent dat alle groepsactiviteiten en één op één sessies bij de huidige corona maatregelen doorgang kunnen vinden. We volgen de basisadviezen; hygiëne, afstand en ventilatie. Je hoeft géén mondkapje op of QR-code te tonen. We gaan uit van persoonlijke verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid ten aanzien van jezelf, je eigen gezondheid en in relatie tot anderen.