Boek: Zinnen die de ziel raken

Afbeelding van het boek Zinnen die de ziel raken

Zinnen die de ziel raken

Systemische zinnen voor begeleiders van opstellingen

Iedere opsteller maakt op z’n minst, zo nu en dan gebruik van systemische zinnen. Maar wat zijn nu de juiste systemische zinnen? De zinnen die de ziel raken waardoor een helende beweging kan ontstaan?

Elmer Hendrix heeft met grote zorgvuldigheid, helende zinnen die gebruikt kunnen worden in systemische opstellingen, uitgewerkt. Voor vrijwel iedere dynamiek zijn de zinnen beschreven én ook de reacties van de client hierop. Dat maakt dit boek zo krachtig.

Behalve dat de helende zinnen geordend zijn naar dynamieken, heeft Hendrix ook 16 opstellingen uitgewerkt zodat de lezer kan zien hoe hij de zinnen toepast.

In het derde deel van het boek zijn een aantal meditaties opgenomen. Deze meditaties zijn een aanvulling op de helende zinnen in het werk met cliënten.

Dit boek is een heldere leidraad voor iedere opsteller. Het leert je welke zinnen passend zijn binnen verschillende dynamieken.

Uitgever: Uitgeverij Noorderlicht
Jaartal: 2017
Aantal pagina’s: 240

ISBN: 9789492331380

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen


Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 1Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 2Verkorte opleiding familieopstellingen

Bij Jerphaas volg je een verkorte opleiding familieopstellingen in twee modules. Een erkende opleiding op post-HBO niveau waarin je de systemische basisprincipes leert kennen. De opleiding is zo ingericht dat je hem kunt volgen wanneer je met opstellingen wilt werken en/of sterker in je eigen familiesysteem wilt staan.