Boek: Moeiteloos opvoeden

Moeiteloos opvoeden

Doorbreek de patronen uit je familieverleden

Waar komt dat vervelende gedrag van je kind vandaan? Hoe komt het dat je zelf soms bozer wordt dan je zou willen? Of: waarom lukt het niet om je grenzen aan te houden?
Waarschijnlijk heb je alles al vele malen overdacht. Je hebt allerlei opvoedtips en -trucs toegepast, maar het probleem bleef. En dat is logisch, omdat het werkelijke, onderliggende probleem niet is aangepast. Dat probleem ligt in je familesysteem.
Want zowel jij, als ouder, als je kinderen worden (onbewust) beïnvloed door patronen en onvolkomenheden in je familiesysteem van herkomst. De dingen die daar ‘scheef’ zaten, zorgen ervoor dat je nu niet onbelemmerd jouw rol kunt vervullen. Ze blokkeren jouw natuurlijk leiderschap als opvoeder. Met alle gevolgen van dien.

Dit boek leert je hoe je je door middel van een Individuele Opvoedopstelling kunt bevrijden van de ongewenste, overgenomen patronen uit het verleden. Daarmee zul je je natuurlijk leiderschap – leidinggeven niet vanuit macht, maar vanuit kracht – weer terugvinden. En dan wordt opvoeden moeiteloos.

Over de auteur:
Marianne Langemeijer is holistisch oudercoach en trainer in haar Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding in Nijkerkerveen. Bovendien is zij NLP Master en Counselor. Ze schreef eerder de boeken NLP voor Ouders en Individuele Opvoedopstellingen.

Uitgever: Scrivo Media
Jaartal: 2020
Aantal pagina’s: 104

ISBN: 9789491687686

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen