Boek: De kracht van familieopstellingen

Afbeelding van het boek De kracht van familieopstellingen

De kracht van familieopstellingen

Leuker leven door inzicht in onbewuste patronen

De kracht van familieopstellingen’ van Vincent van der Burg is een praktisch handboek dat de methode van de familieopstelling helder uitlegt zodat je er zelf mee aan de slag kunt.
Met ‘De kracht van familieopstellingen’ van Vincent van der Burg kun je zelf aan de slag met deze effectieve methode. Het is een populaire en snelle manier om onbewuste patronen boven tafel te krijgen. Door je van deze patronen bewust te worden kun je werken aan meer rust, balans en verbinding. Met heldere informatie, praktische tips en verhelderende casussen.

Uitgever: Kosmos
Jaartal: 2022
Aantal pagina’s: 176

ISBN: 9789043925945

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen


Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 1Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 2Verkorte opleiding familieopstellingen

Bij Jerphaas volg je een verkorte opleiding familieopstellingen in twee modules. Een erkende opleiding op post-HBO niveau waarin je de systemische basisprincipes leert kennen. De opleiding is zo ingericht dat je hem kunt volgen wanneer je met opstellingen wilt werken en/of sterker in je eigen familiesysteem wilt staan.